Navigation Menu

Efter 1 härlig vecka med familjen i Norge så gick kursen mot Falun. Första veckan på tisdagen körde vi en träningstävling Stennäset triathlon arrangerad av Johan med grillning efteråt. Årets trevligaste tävling!? (efter Åhlatriaden såklart ;)) Riktigt kul man simmar 200 m cyklar 10 km och springer 3km. Det kändes riktigt bra och kroppen kändes bra! Dagen efter skulle jag ut på en lugn jogg inför Medeldistans SM i Jönköping till helgen, detta var nog bland det värsta jag har varit med om! Sprang 1 km var tvungen att gå på grund av yrsel/illamående dum som man är vänder man inte utan tänker det blir nog bättre springer 1 km till men bättre blev det då inte. Fick stanna sätta mig ner och vila innan jag gående lyckades ta mig tillbaka igen. Onsdagen och torsdagen tog jag det väldigt lugnt för att försöka vila bort vad för skräp i kroppen det kan ha varit som orsakat detta. Fredag och dagen innan tävling skulle vi köra korta intervaller för att få igång kroppen lite, redan under uppvärmningen känns det inte helt bra men tänker att det blir bättre, springer mina korta intervaller men sen när vi kommer hem då mår jag rejält dåligt och är tvungen att lägga mig ner på marken och vila. I denna stund hade jag fortfarande förhoppningar om att kunna köra på lördagen och att det säkert bara var nerver och att man är nervös.
Starten går simningen känns helt ok inget konstigt men redan efter halva första varvet på cyklingen börjar jag att må illa och vara riktigt yr, jag bestämmer mig för att cyklingen ska jag i alla fall genomföra och att det säkert släpper efter ett tag, men ut på andra varvet blir det bara värre och efter det bestämmer jag mig för att kliva av. Riktigt tråkigt beslut men det blir inte alltid som man har tänkt sig. DNF är aldrig kul och var riktigt taggad inför att tävla. Bryta ihop och komma igen, kommer vara extra laddad inför Kalmar!
Hejjarklacken var glad och fick mig på bättre humör efteråt.

DSC_0842
Tack för all stöttning efter loppet var inte lätt att bryta och försöka inse att det kanske var bästa beslutet.