Navigation Menu

Hur har jag det här? Väldigt bra skulle jag säga! Varmt och fint väder börjar träffa trevligt folk, alla är så trevliga här! Bra träning tillsammans med klubben och även några tävlingar på gång.
Tänkte sammanfatta lite av den senaste tiden i lite bilder ( en bild säger ju mer än tusen ord sägs det :))
DSC_0106

IMG_0433

Besökte Underwater world i Mooloolaba. Sköldpaddor, sälar, hajar och mycket mer!

IMG_0454Backig cykling men riktigt fin utsikt när man kom upp! Glass house mountains i bakgrunden, vilket är ett ställe jag absolut ska besöka.

IMG_0465

DSC_0167
DSC_0153

DSC_0171

Noosa nationalpark, väl värt ett till besök. Hann idag bara gå kustleden i parken, så det finns många kvar att upptäcka! Till nästa gång har förhoppningsvis mitt sår läkt också så man kan ta sig ett dopp! Det var svårt att hålla sig från vattnet idag, men hade lovat mig själv att få det att försöka läka lite bättre så höll mig torr trots allt. Bra koll på de som badar har de verkligen här och är väldigt noga med att man bara får simma mellan flaggorna!

IMG_0447

Bilden hamnade av någon anledning på sidan… Syns inte så bra men här är stormen på väg och regnet öser ner!

En annan lärdom som jag har gjort denna veckan är att om det är mörkt på himlen så ska man hålla sig inomhus! Cyklade till träningen glatt ovetande, såg en blixt precis innan jag kommer dit. När jag var där så han jag bara se tränaren innan han meddelar, cykla hem så snabbt du bara kan om 10-15 min kommer stormen bryta ut på riktigt! (har ca 5 km hem) Livrädd för åska som jag är gjorde jag som han sa. Har nog aldrig cyklat så fort, det var maxpuls hela vägen och som tur var hade jag även en rejäl medvind! Det jobbiga var alla rödljus som naturligtvis också skulle vara just röda. Men jag hann precis hem och innanför dörren innan det började ösregna och strax efter det så kom också åskan riktigt nära!

 

IMG_0463

Såg denna bil idag när vi var ute och cyklade och undra hur den hamnat där…

Soliga hälsningar 🙂