Navigation Menu

Denna vecka har det hänt både mycket och lite. Mest har det varit träning, lite jobb, hunnit vara sjuk och tävlat! Även hunnit med lite utflykter. Jag tänkte inte skriva så mycket utan som förut sammanfatta med lite bilder. Tävlingen skriver jag mer om i nästa inlägg.

DSC_0202

Löpning i värmen i det fina vädret.

DSC_0211 DSC_0216 DSC_0214 DSC_0218 DSC_0220

Uppför Mount Coolum. Branta trappor och många steg upp, men väldigt fin utsikt på toppen!
Vädret visade dock inte sig från sin bästa sida, med en väldig blåst och regn! Blir ett nytt besök när vädret är bättre så att man kan njuta lite av utsikten också.
IMG_0481

Under torsdagen var jag väldigt trött efter ett tag med bra träning, valde att ta det lugnt. Vad händer då? Jo vaknar fredag morgon med ont i halsen och en täppt näsa! Så då passar man på att förutom att vila göra det jag älskar att göra näst mest, baka! Denna gången blev det ”caramel slice” tydligen en Australiensisk läckerhet. Å gott var det absolut!

IMG_0482

På fredag kväll åktes det en kort stund till en väldigt trevlig marknad.

Under lördagen kände jag mig något piggare även om halsen fortfarande inte kändes bra, så det blev knaprande av halstabletter och att hålla tummarna om att det skulle gå över!

Som tur var mådde jag betydligt bättre på kvällen och kunde tävla på söndagen!
Mer om detta i nästa inlägg! 🙂