Navigation Menu
Äventyret fortsätter

Äventyret fortsätter

By on Okt 18, 2015 in Australien |

Lite bilder från tävlingen förra helgen.

raby bay1 raby bay3 raby bay2

Veckan som har varit har bjudit på både fint väder fina cykelrundor men även åska, regn, löpning i skogen och en tur till Australia zoo. Jag sammanfattar den med lite bilder.
DSC_0055Mitt favoritställe att springa på utmed strandpromenaden. Börjar dock bli lite mer folk här nu när sommaren närmar sig, härligt att bara kunna sitta och kolla på havet och ta sig en simtur om man känner för det.
DSC_0027Mooloolaba beach

IMG_0495Man får cykla på morgonen innan det börjar bli riktigt varmt.

IMG_0512Det finns lite branta backar här

IMG_0508Det ser inte så brant ut på bilden men det var det. Står redan en bit upp i backen och hoppades på att den slutade efter svängen men den fortsatte en bra bit till!

DSC_0263Australia zoo hade många söta djur, bland annat så fick jag klappa en koala! 🙂
DSC_0307DSC_0339Giraffer och zebror

DSC_0372Känguru

DSC_0294Var glad att jag befann mig på andra sidan stängslet…

IMG_0517Cyklade uppför backen i Montville, en härlig backe med lite Mallis känsla med sina 6 km lång lite serpentinsvängar. Enligt skyltarna ska den vara ca 10% jag tror dock mer på en 5-7% vilket även Garmin håller med om. Undrar vad jag gjorde i början på vägen upp för backen….

IMG_0516Söndagen avslutades med en härlig löptur i skogen, tillsammans med Malin och Rachel. Hade inte vågat springa själv med alla djur som man kan tänka sig att kanske se… Jag hördes då i skogen när ett lite djur sprang snabbt på stigen mellan mig och Malin. Efter en varm löptur blev det även ett snabbt dopp i sjön.

Hoppas ni haft en trevlig läsning!
Varma hälsningar från Australien!