Navigation Menu
Segdragen förkylning?

Segdragen förkylning?

By on Nov 26, 2015 in Australien, Vardag |

Jag brukar annars ha ganska kortvariga perioder med ont i halsen, 1-2 dagar och sen brukar det vara bra. Denna gången satt det i hela 5 dagar och nu två veckor senare så är man fortfarande täppt i näsan och hostar, Inte allt för kul, men då kan man passa på med lite roliga utflykter!

DSC_0659Blev en till sväng till Emundi markets och nationalparken i Noosa. Det är verkligen väldigt vackert där!

DSC_0671Noosa

DSC_0673Noosa

DSC_0677Noosa

IMG_0754

Min park?

IMG_0761

 

Kängurus

På torsdagen var det sedan den stora packdagen, alla saker som jag hade lyckats att samla på mig under min tid i Mooloolaba. Lika förundransvärt varje gång att sakerna verkar växa. Denna gången hade jag inga problem med vikten då jag fick ha 2*23kg på planet. Det var mer platsbrist…

Men fram till Sydney kom jag 🙂