Navigation Menu
En vecka till i Sydney

En vecka till i Sydney

By on Dec 21, 2015 in Australien, Vardag |

Nu var det ett tag sedan som jag skrev om mina upplevelser från mitt äventyr. Jag försökte att tänka tillbaka på vad jag har gjort alla dagar och inser att jag har ett guldfiskminne. Om någon skulle fråga mig vad gjorde du igår? Så skulle jag få fundera ett tag. Men efter att ha kollat igenom mina bilder så kommer några av höjdpunkterna den gångna veckan tillbaka, (Skulle nog behöva skriva dagbok för att komma ihåg… tur att man har en klocka när man tränar så att man vet vad man iallafall tränade dagen innan haha)

Jag gjorde ett besök till Powerhouse Museum i Sydney och just för tillfället så hade de en utställning ”The art of brics: DC comics” Denna besökte jag självklart och det var riktigt häftigt! Alla superhjältar var helt bygda utav lego! Tog lite bilder så att ni kan tjuvkika lite hur det såg ut där.


DSC_0861Denna var i princip lika stor som jag är, grymt häftigt!

DSC_0890Man kunde även prova på att bygga sin egen figur, hade inte lika mycket talang för detta…(bild nedan)

DSC_0898Med ett väldigt fint väder och trevligt sällskap tog vi oss sedan ut på en cykel genom nationalparken längs med kusten och över en bro med fantastisk utsikt!

My Video-00-01-39-565Uppe på bron.

My Video-00-02-46-613Inne i nationalparken med trevligt sällskap av Simon och Matthew.

Jag ville utforska nationalparken lite mera och fick låna en mountainbike att ge mig ut på stigarna med. Nationalparken består till en del av regnskog och allt är otroligt grönt!

DSC_1033Försökte att hålla mig till dessa större fina stigar, men tog mig även in på en liten mindre och lyckades självklart även att vurpa. men inga större skador.

DSC_1036Jag tycker annars inte att det är särskilt kul att cykla i skogen, men vem kan inte njuta av denna utsikten?

DSC_1047Stannade till inne vid ett vattendrag och njöt av tystnaden och fåglarna.

DSC_1053För att ta sig ut ur parken så var det en rejäl uppförsbacke, men efter det fick man även njuta av denna underbara utsikt!

Soliga hälsningar från Australien!