Navigation Menu
Början av 2016

Början av 2016

By on Feb 28, 2016 in Vardag |

Nu var det längesedan det hände något här, men i verkligheten har det hänt ganska mycket!

För det första så har jag kommit hem till Sverige och Umeå. Första veckan passade på att bjuda på -25°C och sol, inte helt fel men det var otroligt kallt att komma från 30+.

När jag kom hem så hade min nya fina cykel kommit!! Det enda tråkiga är att det kommer dröja ett antal veckor innan snön är borta och man faktiskt kan cykla på den utomhus! Cyklar man inte snabbt i sommar så kan man inte skylla på cykeln iallafall…

Min nya snabba cykel! Trek

Men det var bara hem en snabb vända innan vi (Jag och Johan) åkte till Fuerteventura. Där blev det två veckor med bra träning med trevligt sällskap och härlig värme och sol! Men hade även en liten olycka med min första ”riktiga” cykelvurpa. Men det gick bra för både mig och cykeln och inga större skador.

Soluppgång på Fiuerteventura

Soluppgång på Fiuerteventura

Hemma igen och då var det tillbaka till jobb och studier. Men även en ny förändring i min träning. När jag var i Australien så tränade jag sista månaden tillsammans med en klubb HPT. Jag bestämde mig då för att prova på något nytt, och började 1:a Februari att få hjälp med träningsupplägg från deras tränare Peter Clifford. Hittills tycker jag att det fungerar väldigt bra, och är taggad inför vad sommaren ska bjuda på!

IMG_1117

Förut så har jag haft en kompis som har hjälpt mig med träningen och det har varit kanon och de resultaten som jag har gjort är till stor del tack vare honom! Det var med hans hjälp som jag började träna triathlon på ”riktigt”.

Sen har träningen rullat på. Har blivit några löprundor i fin väder som detta!

IMG_1121

Just nu håller jag på att mer detaljplanera inför sommarens tävlingar!
Även om det inte känns som det med all snö här i Umeå så börjar faktiskt sommaren närma sig!

/Jessica