Navigation Menu
Det rullar på…

Det rullar på…

By on Apr 18, 2016 in Vardag |

Med några bra träningsveckor i bagaget så åkte jag upp till Kiruna för att hälsa på Josefin. Var längesedan vi sågs så det var några riktigt trevliga dagar!
Vi åkte skidor, sprang i fina skoterspår, grillade mackor och åkte skoter! Å bastade såklart 😉
IMG_1303[1]

Superfina skidspår hade de i Kiruna!
IMG_1327[1]Finare väder får man leta efter!

IMG_1309[1]

När jag kom hem efter det så var hela familjen i Umeå och hälsade på!
Då blev det också skidåkning, fast utför istället.
IMG_1440[1]Nästan alla syskon samlade i skidbacken, bara Jennifer som inte tycker det är roligt att åka skidor som inte var med.
Vi hittade även på en massa annat skoj, som att spela kubb på Nydala sjön, grilla mm
IMG_1445[1]


Snösoffa i finvädret!
IMG_1437[1]

Jag och mitt bästa träningssällskap Emma ute och cyklar i det fina vintervädret.
IMG_1275[1]Sen äntligen kom det lite vårväder till Umeå också! Plusgrader och sol! Å vägarna var i princip grusfria och snöfria. Med detta så spratt det i benen och jag var överlycklig för att äntligen kunna ta ut min nya cykel!!!
IMG_1387[1]Premiärturen, vägarna var snöfria även om det låg kvar snö ute i terrängen. På Cykelstället i Luleå hade de redan ställt in den efter min Bikefit som jag gjort så det vara bara ut å köra direkt. Å bra sitter jag på den!

Detta är underbart cykelväder!!!
IMG_1398[1]
Vädret höll i sig och helgen efter blev det även årets första besök i Bootsmark, med en obligatorisk bild.
IMG_1396[1]
Efter det har det gått lite utför tyvärr. Det började med att jag kände mig lite stel runt fotlederna och någon smärta i smalbenen och slutade inte många dagar senare med en benhinneinflammation, mycket surt! Men det kunde ha varit värre! Men känner att jag tycker om att springa men det gör inte mina ben!
Tyckte ändå att det var helt ok, för nu kunde man cykla ute och njuta av det härliga vårvädret! Om det inte hade varit den lilla detaljen att vädret också valde att vara på dåligt humör och har nu senaste 1,5-2 veckorna bjudit på några få plusgrader ( ibland inte ens det…) och regn/snö.
IMG_1433[1]Gav mig i lördags fasen på att jag skulle ut och cykla och inte sitta på Iksu och svettas! Men efter att inte ens kommit ut ur Umeå innan man blev dyngsur av en ordentlig regnskur och en temperatur på 2°C så slutade det inomhus på Iksu iallafall 🙁
Men snart vänder det hoppas jag! Å då är jag laddad med god energi för att klara av vårens långpass i sadeln.
IMG_1144[1]

Hoppas att solen skiner på er och att vi ses på tävlingsbanorna i sommar!
/Jessica