Navigation Menu
Det blev Mallis ändå!

Det blev Mallis ändå!

By on Maj 3, 2016 in Vardag |

Det verkade länge som att det inte skulle bli någon resa för mig till Mallis i år. Det har annars varit en tradition under våren de senaste åren. Johan skulle åka men jag hade bestämt mig för att inte åka med. Men när Umeå började bjuda på få plusgrader och snöblandat regn de senaste två veckorna, så började jag ändå att titta efter möjligheter. Så med ett par billiga flygbiljetter och vetskapen om en ledig säng till förfogandet så var det snabba puckar och jag bokade 1 vecka på Mallis bara veckan innan jag åkte. Detta är något jag är väldigt glad att jag gjorde!

Resdagen närmade sig och jag insåg då att Umeå inte har planerat de här med flygbussar och avgångstider på flygplan… Då första flygbussen var försen att ta för att hinna till mitt flyg. Då är det tur att man har väldigt snälla vänner som går upp tidigt i ottan och skjutsar en till flygplatsen, Superstort tack Emma! Det blev en lång resdag, men man kan inte annat än att vara glad ändå när man får åka till Mallis!!

IMG_1466[1]

Såklart att man har matchat sin packning med sina favoritfärger 🙂

Veckan gick alldeles för fort! Men jag fick till bra cykling och som en bonus dessutom med trevlig sällskap.
IMG_1470[1]Här sittandes på fikapaus i Petra med Emma och Mikaela.

IMG_1478[1]Passade på att provcykla backen på Ironman banan.

IMG_1477[1]
En av dagarna när de andra cyklade hemåt så tänkte jag att jag skulle förlänga med en liten extra sväng, 10 min efter att Lars svängt av vid sitt hotell så blir det punkastopp… 3 punkteringar hinner jag med under dessa 6 st cykeldagar. Tror det är någon slags rekord för mig, å förmodligen fler än vad jag hade under hela förra sommaren.

IMG_1479

Men en summering av lägret så är jag jätteglad att jag lyckades få ihop en vecka på Mallis med mycket bra cykling och även en del simning. Nästa år kommer jag inte att tveka på att åka om jag får möjligheten!

Nu vid hemkomst så har även Umeå visat sig med finväder, så hoppas att det håller i sig och att det betyder att våren äntligen har kommit!