Navigation Menu
ÅHLATRIADEN 2017!!!!

ÅHLATRIADEN 2017!!!!

By on Mar 8, 2017 in Åhlatriaden |

Har fått en del förfrågningar angående Åhlatriaden, så nu alla goa och glada har ni väntat tillräckligt länge, det är nu klart att det kommer att bli en 9:onde upplaga av Åhlatriaden som kommer att gå av stapeln den 5:e Augusti 2017!! ÅhlatriadenI och med det stora barn och ungdomsfältet vi hade förra året kommer vi i år att fokusera lite mer på dessa deltagare och erbjuda två olika distanser. En med samma sträckning som förra året , vilket var 50 m simning 3 km cykling och 1km löpning. Samt en lite längre för de som har provat på förut eller känner att de vill tävla lite längre. Exakta distanser på den längre kommer inom kort!

åhlatriaden 2

Självklart kommer det även att vara en motionsklass och som vanligt kör vi en motionssprint med 400 m simning 2 mil cykel och 5 km löpning.

 

Hoppas att vi ses!!
ps. har beställt lika fint väder som förra året 😉 ds
åhlatriaden 3
/Jessica från ett snöigt Falun